100 days return policy
Fast shipping
Buy now, pay later
Fast shipping
Since 2006

Top 5 producten voor mannelijke zorgprofessionals, broeders en verpleegkundigen
Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een mannelijke verpleegkundige, arts, student of iemand die net afgestudeerd is? Deze cadeau top 5 kan je hierbij helpen. Doe inspiratie op, bekijk de producten en vind jouw cadeau snel en eenvoudig! Bovendien kun je een aantal producten laten graveren of bedrukken met een naam of persoonlijke tekst om het nog leuker te maken.

1. PERSOONLIJKE UITRUSTING SET STEALTH BLACK
De persoonlijke uitrusting set stealth black bestaat uit een scharenset stealth black, badge/id met jojo en een handige LED penlight. Ideaal voor zorgprofessionals die graag alles bij de hand hebben.
2. KARABIJNHAAK HORLOGE ZWART
Dit horloge is gemakkelijk te bevestigen door de karabijnhaak. Door de duidelijke wijzerplaat met grote cijfers is de tijd goed af te lezen. Ook tijdens nachtdiensten vanwege de glow-in-the-dark-wijzers.
3. SOKKEN ZWART BEAUTIFUL DAY
Deze zwarte sokken zijn voorzien van een leuke opdruk: "It's a beautiful day to save lives". De sokken zijn one-size-fits-all en een perfect cadeau voor elke gelegenheid.
4. PERSOONLIJKE UITRUSTING SET ZILVER ZWART
De persoonlijke uitrusting set zilver zwart bestaat uit een penlight, verpleegkunde horloge, badge/id jojo, id houder en een pennenhouder. Handige items voor iedere zorgprofessional en daarom erg geschikt om te geven als cadeau.
5. ELITE BAGS JUMBLE'S GRIJS
Door het ontwerp en de grote capaciteit van deze praktische EHBO tas zijn alle benodigde materialen gemakkelijk te vervoeren om snel eerste hulp te verlenen op verschillende plaatsen en situaties.

Op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven staat? We hebben natuurlijk nog veel meer leuke producten. Wat dacht je van leuke hartslag sokken, een gepersonaliseerde mok of een handige organizer? Of weet je niet wat je qua cadeau moet geven aan die mannelijke collega? Kies dan voor de NursesDNA cadeaubon. Alles is mogelijk!