100 days return policy
Fast shipping
Buy now, pay later
Fast shipping
Since 2006

Cadeaus voor verpleegkundigen


Verpleegkunde cadeaus zijn zowel leuk als praktisch voor verpleegkundigen, verzorgenden en ziekenhuis personeel. Een cadeau voor een verpleegster kan bijvoorbeeld een verpleegstershorloge met logo, een handig notitieboekje, een medische sleutelhanger, een paar comfortabele sokken met een leuke verpleegkunde opdruk of een mok of drinkfles met een verpleegkunde opdruk zijn.
Als je geen idee hebt wat je wilt geven als cadeau, bekijk dan onze cadeaubonnen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende waarde en kunnen worden aangepast met een persoonlijke tekst, zodat de ontvanger zelf iets leuks kan kiezen.
Deze cadeaus kunnen worden gegeven bij speciale gelegenheden zoals een persoonlijk jubileum of feestdagen zoals verjaardag, sinterklaas of kerst, dag van de verpleging. Als je niet het juiste cadeau kunt vinden, neem dan contact met ons op om samen naar dat ene onvergetelijke zorg cadeau te zoeken.

Dag van de verpleging


Op 12 mei is het wereldwijd de dag van de verpleging. Dit is de ideale dag om zorgpersoneel in het zonnetje te zetten met een cadeautje. Veel van onze zorgproducten kunnen worden bedrukt of gegraveerd met een logo in de kleuren van uw huisstijl. Al vele jaren verzorgen wij zorgcadeaus voor verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen en andere zorgaanbieders. Wij kunnen ook voor u een gepersonaliseerd cadeautje verzorgen.