100 days return policy
Fast shipping
Buy now, pay later
Fast shipping
Since 2006

Tommie in gesprek - Tommie indezorg

€19.99*

In stock

Product number: 9789026353833
Benefits:
  • Since 2006 trusted partner for healthcare
  • In-house engraving and printing
  • 100 days return policy
Product information "Tommie in gesprek - Tommie indezorg"

Het tweede boek van Tommie Niessen is ook weer een aanrader voor iedereen die in ze zorg werkt of actief is.

Tommie in gesprek van Tommie Niessen is een boek vol inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg.

In dit boek spreekt Tommie met mensen uit verschillende disciplines van de zorg zoals o.a. met Theoloog des Vaderlands Samuel Lee, hoogleraar langdurige zorg en dementie Anne-Mei The, viroloog Marion Koopmans, schrijver Jan Geurtz, psychiater Dirk de Wachter, minister Hugo de Jonge, patiënten, verzorgenden, verpleegkundigen en nog heel veel andere inspirerende en bevlogen mensen die actief zijn binnen de gezondheidszorg.

‘Werken in de zorg is super interessant en dankbaar werk. Het feit dat je op zo’n directe manier iets voor een ander kunt betekenen, vind ik heel waardevol en geeft me veel voldoening. Ik ben heel trots op mijn vak en daarom deel ik zo graag mijn mooie ervaringen. In mijn nieuwe boek ga ik in gesprek met allerlei inspirerende mensen die in de zorg werken. Wat ik vooral van hen wil weten is “Wat betekent zorg voor jou?”
– Tommie Niessen

0 of 0 reviews

Leave a review!

Share your experiences with other customers.