100 días de devolución
Envío gratis a partir de 75€
Gran stock
Personalización sin retrasos
Desde 2006

Klompen en schoenen

Onze comfortabele zorgklompen en -schoenen zijn ontworpen met het oog op de unieke behoeften van zorgverleners en mensen die werkzaam zijn in de medische sector. Of je nu een verpleegkundige, arts, therapeut of ander medisch professional bent, deze schoenen zijn de perfecte keuze om je door lange en veeleisende shifts te loodsen met maximaal comfort en ondersteuning.

Kenmerken:

NursesDNA ontwerpen: Onze 


Premium Materialen: Onze zorgklompen en -schoenen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals leer, synthetisch leer en ademende stoffen. Deze materialen bieden duurzaamheid, flexibiliteit en ademend vermogen, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs na urenlang dragen.

Antislip Zolen: De antislipzolen zorgen voor maximale grip op diverse oppervlakken, waardoor je veilig en stabiel kunt bewegen, zelfs op gladde vloeren in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Schokabsorptie: Onze zorgklompen en -schoenen zijn voorzien van schokabsorberende eigenschappen om de impact van elke stap te verminderen. Dit vermindert vermoeidheid en helpt bij het voorkomen van voet- en rugklachten, zelfs na een lange werkdag.

Comfortabele Binnenzool: De zachte en ondersteunende binnenzool zorgt voor extra comfort en voorkomt vermoeide voeten, zelfs bij langdurig staan of lopen.

Gemakkelijk Schoon te Maken: Onze zorgklompen en -schoenen zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat essentieel is in een omgeving waar hygiëne van groot belang is. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en milde reinigingsmiddelen.

Stijlvol Ontwerp: Naast comfort en functionaliteit, bieden onze zorgklompen en -schoenen ook een stijlvolle ontwerpen die je perfect bij je professionele outfit kunt afstemmen.

Onze zorgklompen en -schoenen zijn geschikt voor een breed scala aan medische en zorgomgevingen, waaronder ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, thuiszorg en meer. Ze zijn ideaal voor zorgverleners die langdurig staan en lopen.

Kies voor comfort, ondersteuning en veiligheid met onze comfortabele zorgklompen en -schoenen. Gemaakt met hoogwaardige materialen en ontworpen met aandacht voor detail, zijn ze de ideale keuze voor medische professionals die het beste willen voor hun voeten tijdens lange en veeleisende werkdagen.